Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Κεφάλαιο 1,υποπαράγραφος 1:Facebook Users

Ένα αρκετά συζητημένο θέμα μέσα σε παρέες,youtubers,και άλλα πλάσματα του ηλιακού μας συστήματος.Όμως θα πιάσω συγκεκριμένες κατηγορίες:
1)Ο άκυρος κλαρινογαμπρός


Ο μαλάκας που σου έπρηζε τον πούτσο με τον Παντελίδη(a.k.a. παντοφλοπίθηκας) ξαφνικά η γκόμενα που γουστάρει ανεβάζει Pearl jam.Δεν τους ξέρει καν,δεν τους έχει ακούσει και τσουπ ξεκινάει να ανεβάζει.Οκ...ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 1 ΓΑΜΩΛΕΠΤΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ PEARL JAM?!?Εσύ δεν ξέρεις γρι αγγλικά,αλλά το ψαγμένο στιχάκι που ανέβασε η γκόμενα στα αγγλικά σου αρέσει χωρίς να ξέρεις τι λέει.Στην τελική μπορεί να σε κράζει!

Ώρες που θα βρείς online έναν κλαρινογαμπρό: 3-6μμ:Φωτογραφίες από την χθεσινή έξοδο,ανέβασμα παντελίδη,κλαψομούνιασμα. 12-3:MORE ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ!MORE ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΜΑ!

Fun Fact:Όταν ανεβάζει Μητροπάνο/Ξυλούρη νομίζει ότι ακούει Mozart.

2)Η κλαμμένη(και συνήθως χοντρή)"μεταλλού"


Είναι η τύπισσα που έχει λιώσει HIM και Paramore και το παίζει μέταλλο.Γουστάρει έναν τουλάχιστον 10-15 χρόνια μεγαλύτερο κιθαρίστα/τραγουδιστή τοπικού συγκροτήματος ο οποίος την γράφει.Ανεβάζει τουλάχιστον 654.000 φωτογραφίες,οι οποίες έχουν σκούρο φόντο με ένα αντικείμενο(π.χ. πλάτανο/ματωμένο χέρι) και ένα "ψαγμένο" στιχάκι ή ρητό από κάποιον γκέυ φιλόσοφο της πούτσας.

Ώρες που θα βρείς online μία κλαψομουνομεταλλού: 12μμ-8πμ(τότε ξυπνάει ο μπαμπάς για δουλειά και δεν πρέπει να την δει στο pc.):Ανεβάζει ΗΙΜ,τις προαναφερθείσες φωτογραφίες ή μια ψαγμένη φωτό που την σκέφτηκε ενώ έχεζε.

Fun Fact:Φοράει πιο μακρυά φούστα απ'την παπαδιά της εκκλησίας της.

3)Αυτός που κράζει τα πάντα


Είναι ένας μαλάκας που σε έπρηζε με κάθε μαλακία που τον ενοχλούσε και τώρα πλέον κράζει σε blog.Eεεεεεεεε.....

4)Τα αγαπημένα ζευγαράκια


Όλοι έχουμε αυτόν τον φίλο/γνωστό/ξάδερφο/μπατζανάκη/περιπτερά που έχει μια σχέση από τα 14 και σαλιαρίζει όλη μέρα στο fb.Μια ερώτηση προς εσάς που έχετε αυτή την ιδιότητα:Μιλάτε όλη μέρα με την γκόμενα,κλάνετε παρέα για γκόμενα,τι στον πούτσο λέτε συνέχεια;

Ώρες που θα βρείς online το ζευγαράκι:Όποτε δεν είναι μαζί.

Fun Fact:Όταν χωρίσει,θα παντρευτεί την αμέσως επόμενη και θα κάνει 125 παιδιά.

Αυτό ήταν το part 1!Comments παντού τύπου δεκτά!Κράχτης....out!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου